2021-12-31 07:53:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Szilveszter napján a gondolataid messze járnak a szürke hétköznapoktól

Napi horoszkóp december 31-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A családi, baráti találkozók fő szervezője te leszel, de az is lehet, még egy kisebb utazást is bezsúfolsz a szilveszteri programok sorába. Még akkor is, ha eredetileg úgy tervezted, hogy otthon búcsúztatod az óévet. A környezetváltozás és a vidám társaság annyi energiával tölt fel, hogy a többiek is belőled töltekeznek majd.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Általában van benned egy kis egészséges kételkedés minden új ötlettel kapcsolatban, és hosszabb időbe telik, amíg egy-egy új dolgot teljesen el tudsz fogadni. Pénteken olyan ponthoz érsz az életedben, amikor el kell határoznod magad. Tegyél valamilyen újévi fogadalmat! Mikor, ha nem szilveszter napján, nem igaz?
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szuper nap, tele pezsgéssel, szerelemmel! A nagy társaság, a közös élmények, a vidám programok könnyen újra összecsiszolhatnak a pároddal. Ha pedig még egyedülálló vagy, szilveszter napján szinte bizonyosan alkalmad nyílik az ismerkedésre...
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Olyan új inspirációk érnek 2021 utolsó napján, amelyek hatására új színben látod maga körül a világot. Ez az új megközelítés aztán egy sor változást indíthat el az életedben. Tudod jól, a változás mindig belül kezdődik...
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha valamilyen változást tervezel az életeddel, ahhoz az év utolsó napja a legalkalmasabb. Tegyél valamilyen fogadalmat, de ígérd is meg, hogy 2022-ben betartod és nem fogadalom marad. Semmi sem lehetetlen egy Oroszlánnak, merj nagyot álmodni!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha azt hiszed, hogy az év utolsó napján sem jött el az ideje, hogy végre kicsit elengedd magad, akkor ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. Ha szilveszterkor nem találsz lehetőséget egy kis lazításra, akkor végképp elszalasztod a jó lehetőségeket.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szilvesztert nem kell azzal töltened, hogy a jövőn aggódsz vagy a múltat siratod. Ma engedd meg magadnak azt a luxust, hogy a jelenben legyél! Azon a napon, amelyet a világ nyugati fele a bulizásra jelölt ki.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Már reggel is egyre jobb lesz a hangulatod. Energikusnak érzed magad, vágysz a társaságra, a kikapcsolódásra. Jól is teszed, hiszen sok minden történt veled az elmúlt időszakban, ideje lezárni, elengedni a múltat. A gondolataid szilveszter napján nagy teremtő erővel bírnak, fókuszálj a jóra!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Szilveszter napján a gondolataid messze járnak a szürke hétköznapoktól, talán a jövőn merengsz. Ha teheted, végezz egy kis meditációt reggel, és a gondolataidat vesd papírra, mert jó kiindulópontja lehet az újévi terveknek. Persze szárnyalás ide vagy oda, az esti bulizásból teljes erőbedobással veszed ki a részedet.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha eddig szárnyaltál a munkával, a nagy tervekkel kapcsolatban, akkor ideje leszállni a földre, és lazítani egy kicsit. Nem lehet folyamatosan csak a feladatokkal foglalkozni, kell idő az energiák újratermelésére is. Kapcsolódj ki és ha eljön az éjfél, gondolj erősen valamire, amire régóta vágysz. Teljesülni fog!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap és az Uránusz fényszöge izgalmas befejezést ígér a 2021-es esztendőnek. Meglepő, váratlan fordulatok történhetnek az események szintjén, izgalmas ismeretségeket, intenzív megéléseket jelez számodra a horoszkóp. Vagyis mindez összefoglalva azt is jelenti, hogy szuper szilvesztered lesz!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Elbizonytalanodhatsz és kicsit elfoghat a kétely az év utolsó napján. Attól tartasz, hogy valamiben, ami nagyon fontos neked, végül kudarcot vallasz. Pénteken lehet a fordulópont, de ezt a fordulópontot magadban kell megkeresned. Amikor éjfélt üt az óra, mondd ki, amire vágysz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: